Sık sorulan sorular

Autodesk Ürünlerinin 2010 Öncesi Sürümleri için Bildirim

Autodesk, 31 Ağustos 2019 itibarı ile 2010 senesi ve öncesi sürümler için aktivasyon desteğini kaldırmış ve bu kararının duyurusunu 21 Haziran 2019’da web sitesinde yayınlamıştır. Bu bildirimin yayınlandığı arşiv sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Aktivasyon kodları, sadece, ürünün sahibi olan Autodesk firması tarafından üretildiği için bizim temsilci firma olarak aktivasyon kodu üretme yetkimiz yoktur.

Diğer birçok yazılım markalarının da tipik uygulaması olduğu üzere, ürünlerin on yıl ve öncesi sürümlerinde yaşam döngüsünün tamamlandığı varsayılmakta ve bu ürünlere teknik destek hizmetleri verilmemektedir. Aktivasyon işlemleri de teknik destek kapsamındadır.

Bu nedenle, 2010 ve öncesi sürümlerdeki ürünlerinizi, donanımınızda herhangi bir sorun olmadığı sürece istediğiniz kadar kullanma hakkına sahipsiniz. Bununla birlikte, herhangi bir sorun nedeniyle yeniden kurulum gerekmesi durumunda, teknik destek verilemeyeceğinden dolayı aktivasyon yapılamayacaktır. Maalesef, bu aşamada aktivasyon kodu almanız konusunda size destek olabileceğimiz bir yöntem bulunmamaktadır.

Diğer taraftan, elinizdeki ürünlere ait lisansları, Autodesk’in dönemsel olarak uyguladığı takas kampanyaları ile güncel sürümlere yükseltmeniz ve bu sayede tüm teknolojik yeniliklerden ve güncellemelerden avantajlı olarak faydalanmanız mümkündür.

Konu hakkında daha detaylı bilgi almak ve takas kampanyalarından haberdar olmak için, Ankara yerleşkemizdeki satış sorumlusu arkadaşlarımıza satisankara@prota.com.tr eposta adresinden, İstanbul yerleşkemizdeki satış sorumlusu arkadaşlarımıza da satisistanbul@prota.com.tr eposta adresinden ulaşabilirsiniz.

Lütfen Bekleyin!

Lütfen bekleyin... bir saniye sürecek!